*Opleiding

Nagelstyling en naildesign zijn jouw passie?
Werken in de wereld van beauty is jouw droom?
Je wil graag mensen mooier maken? Je bent sociaal en kan goed omgaan met mensen?
Je bent op zoek naar een leuke boeiende bijverdienste?
Wij helpen u om uw droom waar te maken!

Als je kiest voor het vak ‘nagelstyling” is het noodzakelijk dat je voor een goede opleiding kiest. Wij vinden het heel belangrijk om u op de best mogelijke manier te begeleiden. Vooropleiding is niet nodig en is voor iedereen te realiseren. Goed opgeleide nagelstylistes zijn er spijtig genoeg in de minderheid en zullen het altijd druk hebben.

Nagelstyling is een vrij beroep met heel veel afwisseling. Het werkterrein is breed en biedt alle mogelijkheden om een vast klantenbestand uit te bouwen: een nagelstudio in een kapsalon of een bejaardencentrum, in een fitnesscentrum of zonnebankcentrum, nagelstyling aan huis of misschien zelfs een eigen nagelstudio als zelfstandige in hoofd- of bijberoep. U kunt uw werktijden zelf bepalen zodat u het kan combineren met andere bezigheden. Het is een winstgevend beroep en investeringen worden snel terugverdiend; klanten dienen immers elke drie à vier weken terug te komen voor het opvullen en bijwerken van de gelnagels.

Voor de opleiding heeft u 2 verschillende modellen nodig ZONDER kunstnagels, GEEN NAGELBIJTERS. Bestaande uit 4 lessen van 3 à 4 uur. Wanneer deze doorgaan, spreken wij onderling af.
* Nieuwe set natural style met tips 
* Nieuwe set french style met tips
* Bijwerking colour style met sjablonen
* Bijwerking french style met sjablonen

Kostprijs per les: €120

Eveneens krijgt u levenslange ondersteuning bij vragen of problemen. Onze know-how is gebundeld in een nederlandstalige cursus die aan iedere cursist gratis wordt meegegeven. Deze cursus is voorzien van de handige stappenplannen en nuttige informatie waardoor het een praktische waarde voor je heeft, ook na de opleiding. U ontvangt na afloop een erkend cursuscertificaat.

Het is aangeraden om bij deze opleiding de workshop `Nagelbijten` bij te volgen. Een groot deel van uw potentiële klanten zullen immers `nagelbijten`.

Prijs STARTPAKKET: €225
Inhoud:
tunnellamp inclusief 4 lampen 9W, primer, tipbox 100st, tiplijm, tipknipper, penseel kattetong, penseel chromeline, set vrushpennen, vijl, bufferblok, nailwhipes 500st, cleaner 100ml, desinfectie 250ml, clear builder gel 15gr, french white 15gr, colorgel 5gr, seal & shine, sjablonen op rol 500st