FAQ 

Ik wil hairextensions, maar welke lengte moet ik nemen?

De lengte is afhankelijk van het resultaat wat u wilt behalen. Hoe langer uw eigen haar, des te natuurlijker het staat wanneer u extensions heeft. Wanneer u kort haar heeft en u wilt een lange lengte, dan heeft u meer extensions nodig. 30cm is tot net iets over de schouders, 40cm tot aan de borst, 50 tot de middenrug 55/60cm is tot op de onderrug.

Hoeveel extensions heb ik nodig voor een verlenging?

Dit is afhankelijk van de dikte van uw haar. Bij dun/normaal haar worden er gemiddeld 125 /150 extensions ingezet. Wanneer u dik haar heeft, kan het aantal oplopen tot gemiddeld 175 à 200 extensions.

Hoeveel extensions heb ik nodig voor een volumebehandeling?

Voor een volumebehandeling worden gemiddeld 50 a 70 extensions gebruikt.

Mijn eigen haar is erg kort, kan ik extensions nemen?

Wanneer u extensions wilt hebben, moet uw bovenlaag minimaal 10cm zijn. Er moet namelijk genoeg eigen haar overheen vallen, om de extensions niet te zien zitten. Dit geeft het mooiste resultaat. Hoe meer de lengte van uw eigen haar bij de gewenste lengte in de buurt komt, des te natuurlijker het resultaat is.

Hoeveel kost een verlenging of volumebehandeling?

Een verlenging kost minimaal 300 euro voor de kortste lengte. Per 10 cm langer wordt er 50 euro bijgerekend.

Van welke kwaliteit zijn onze extensions?

Onze extensions hebben een perfecte prijs/kwaliteit-verhouding. Het zijn zeer goede extensions voor deze prijs. Het is 100% Indisch Human Hair en zit GEEN synthetisch haar in verwerkt.

Kan ik de extensions in model laten knippen?

Ja, het is 100 % ECHT haar dus dit is perfect mogelijk.

Moet ik mijn eigen haar nog speciaal behandelen voordat ik extensions laat zetten?

Ja, het is belangrijk dat u uw eigen haar goed wast voor de plaatsing en het 1 week of meer geleden gekleurd is. Wanneer dit wel het geval is, heeft u kans dat de extensions zullen uitglijden.

Hoelang kan ik mijn extensions in houden? Gemiddeld kunnen extensions  4 maand in het haar blijven zitten. Het is wel belangrijk dat u de goede verzorgingsproducten gebruikt. Dit kan de levensduur van de extensions verlengen. Ook de haargroei is bepalend voor de duur dat de extensions in het haar kunnen blijven zitten.

Kan ik elk verzorgingproduct gebruiken voor de verzorging van mijn extensions? Nee, het is zeer belangrijk dat u goede verzorgingsproducten voor uw extensions gebruikt. Gebruik nooit producten waar olie, alcohol of fruiten in zitten. Gebruik dus GEEN producten uit de supermarkt! Wij hebben speciale producten voor extensions. De Great Hair Proline Verzorgingsproducten zijn hier speciaal voor ontwikkelt. De extensions worden niet door uw eigen hoofdhuid gevoed, daarom is het belangrijk dat u dit zelf met de goede producten doet. Goede verzorgingsproducten verlengt de levensduur van uw haar.

Kan ik de extensions verven? Ja, dit is mogelijk. Het is wel op eigen risico. Bondingen mogen wel geverft worden, maar het is wel belangrijk dat deze goed worden uitgespoeld zodat er geen verfresten achter blijven.

Kan ik zwemmen of in de sauna met extensions?

In principe is dit wel mogelijk, maar wees wel voorzichtig met uw extensions. Tip: borstel uw extensions af en toe door, steek ze op of zet ze in een vlecht.

Hoe kan ik klitten in mijn haar voorkomen?

Wanneer u elke dag met uw handen door uw haar gaat en controleert of de extensions niet aan elkaar vastzitten door de losgelaten haren. Per dagen vallen er gemiddeld 100 tot 150 haren uit, die vast kunnen gaan zitten in de bondingen. Kom ook 1x per maand op controle!

Kan ik mijn extensions föhnen/stijlen/krullen?

Ja, dit kan, de extensions zijn van menselijk haar. Het is wel belangrijk dat u de bondingen probeert te vermijden. Deze mogen niet erg warm worden, dit kan namelijk leiden tot het smelten van de bondingen.

Kan ik mijn extensions wassen?

De extensions zijn gewoon te wassen. Wanneer u net de extensions hebt laten zetten, is het belangrijk dat u 2 dagen lang u haar niet wast.

Kan ik met nat haar naar bed?

Het is belangrijk dat de bondingen van uw extensions droog zijn wanneer u naar bed gaat. De bondingen moeten ook goed worden uitgespoeld, er mogen geen shampooresten achter blijven. Wanneer dit niet goed gebeurt, is er de mogelijkheid dat de bondingen wit uitslaan.