manicure.jpg

Ik bied u een uiterst professionele manicure verzorging aan: eenvoudige anti-veroudering, efficiënte en beloftevolle handverzorging met behulp van de Only Hands lijn van Professionails. Deze producten beantwoorden volledig aan de huidige nood aan regelmatige handverzorging om zodoende de handen steeds een goed voorkomen te garanderen. Niet enkel het voorkomen geldt, ook zachte handen en mooie gezonde nagelriemen werken de totale look van de hand af. Vele dames dragen reeds perfect afgewerkte nagels en wensen nu ook de handen goed te verzorgen.

Uw handen worden ontsmet, de nagelriemen worden achteruitgeduwd, nagellakrestjes worden verwijderd. Uw nagels worden perfect in vorm gevijld, rekening houdend met de natuurlijke vorm van de nagel of de vorm die u wenst. Vervolgens legt u uw handen in een kommetje met daarin wat lauw water met hierin een schijfje citroen. De vruchten helpen bij het reinigen van de onderkant van de nagels en bleken de nagels op natuurlijke wijze. Eventuele eelt aan de zijkanten van de nagels wordt op een zachte manier verwijderd. De nagels worden vervolgens gepolijst om uw nagelplaat volledig egaal en superzacht te maken. Wij bieden u tevens een peeling EN masker aan die zorgen voor een babyzachte huid. Nu kan u genieten van een ontspannende handmassage.

En dit alles voor slechts 25 euro

U kan er tevens voor kiezen uw nagels te laten lakken met een ruim aanbod aan kleuren hier in de studio. Dit verloopt in stappen: eerst wordt een nagellakbasis aangebracht, vervolgens 2 lagen nagellak in een kleur naar keuze. Op het laatste wordt een beschermende eindlaag aangebracht. Deze `top coat` zorgt voor een zeer mooie glans en zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten.