pedicure.jpg

Onze voeten nemen ons mee door het leven. Wij werken ermee, sporten, maken plezier, dansen en genieten van het leven. Soms zijn ze gevoelig, pijnlijk, gezwollen en hebben ze echt nood aan verzorging en relaxatie. Ze vragen om hulp en verdienen een heel speciale attentie en verzorging. Met behulp van de Only Feet lijn bied ik u het genoegen van totale relaxatie samen met de efficiëntie van de specifieke, uiterst professionele verzorgingen. 

VEEL VOORKOMENDE VOETPROBLEMEN

Ingegroeide teennagels: wanneer de zijkant van de teennagels in de teen groeien, veroorzaken zij pijn, zwellingen en vaak ook infecties.

Likdoorn of eksteroog: bestaat uit eelt. Door chronische plaatselijke druk of wrijving ontstaat eerst een kleine eeltplek. Dan groeit het eelt naar binnen en ontwikkelt een harde eeltpit, soms met een zwarte spikkel in het midden (diepe likdoorn). De harde eeltkern drukt op zenuwuiteinden wat veel pijn veroorzaakt. Op den duur kan zelfs door de constante druk en irritatie het weefsel ontsteken. Likdoorns komen voor op de bal van de voet, op of tussen de tenen, in de nagelwal en soms zelfs onder de nagel.

Schimmels: een huidinfectie die veroorzaakt wordt door schimmels die de hoornlaag van de opperhuid aantasten. Deze huidaandoening gaat gepaard met schilferende plekken die enorm kunnen jeuken, rode irritaties, kloofjes en jeukende blaasjes.

Kalknagel:een sterk verdikte nagel met een witte of geelachtige verkleuring. In de lengte van de nagel kunnen strepen en ribbels voorkomen. De oorzaak is meestal ouderdom, soms kunnen medicijnen of eczeem een rol spelen.

Voetwratten: wratten komen tevoorschijn op de voetzool of de voetsteun. Zij worden veroorzaakt door een virus dat geconcentreerd te vinden is in publieke baden waar men blootvoets loopt.

Deze aandoeningen kunnen enkel door een podoloog professioneel behandeld worden.

Onze pedicure verloopt als volgt:

Eerst kan u genieten van een heerlijk voetbad. Uw voeten worden ontsmet, resterende nagellak wordt verwijderd en de nagelriemen worden door een weekmakend product makkelijk achteruitgeduwd. Vervolgens worden uw teennagels geknipt en in vorm gevijld. De overtollige huid rond de nagelriem evenals de eelt wordt verwijderd. De nagels worden vervolgens gepolijst om uw nagelplaat volledig egaal en superzacht te maken.
U kan ook gebruik maken van onze heerlijke peeling EN masker.

Nu kan u genieten van een ontspannende voetmassage.

Voor dit alles betaalt u slechts 29 euro.  

U kan er tevens voor kiezen uw nagels te laten lakken met een ruim aanbod aan kleuren hier in de studio. Dit verloopt in stappen: eerst wordt een nagellakbasis aangebracht, vervolgens 2 lagen nagellak in een kleur naar keuze. Op het laatste wordt een beschermende eindlaag aangebracht. Deze laatste zorgt voor een zeer mooie glans en zorgt ervoor dat de nagellak langer blijft zitten.